Italienske opskrifter
Risotto alla Milanese
Risotto alla Milanese er en klassisk italiensk risotto med safran, som giver en fantastisk farve og smag. Ingredienser: 300 g Arborio ris (risottoris) 1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon 1 lille løg...
Risotto alla Milanese
Risotto alla Milanese er en klassisk italiensk risotto med safran, som giver en fantastisk farve og smag. Ingredienser: 300 g Arborio ris (risottoris) 1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon 1 lille løg...
Caprese-salat
Caprese-salat er en enkel, men smagfuld italiensk ret. Ingredienser: 3 store, modne tomater (fx San Marzano eller en anden saftig type) 250 g frisk mozzarella Frisk basilikum (et håndfuld) 4-5 spsk...
Caprese-salat
Caprese-salat er en enkel, men smagfuld italiensk ret. Ingredienser: 3 store, modne tomater (fx San Marzano eller en anden saftig type) 250 g frisk mozzarella Frisk basilikum (et håndfuld) 4-5 spsk...
Spaghetti Aglio e Olio
Spaghetti Aglio e Olio er en simpel, men lækker italiensk ret. Ingredienser: 400 g spaghetti 4-6 fed hvidløg (finthakket eller skivet) 1 dl olivenolie 1-2 teskefulde rød peberflager (juster efter...
Spaghetti Aglio e Olio
Spaghetti Aglio e Olio er en simpel, men lækker italiensk ret. Ingredienser: 400 g spaghetti 4-6 fed hvidløg (finthakket eller skivet) 1 dl olivenolie 1-2 teskefulde rød peberflager (juster efter...